Què fem

Roba Escolar i Esportiva: Innovació i Compromís

UNI4ME ha estat creada amb la missió d'innovar el sector de la roba escolar i ofereix una proposta única per a l'experiència escolar. Ens basem en tres pilars essencials: QUALITAT, ESTALVI, i COMODITAT, als quals ara sumem el concepte d'ECODISSENY.

Aquests criteris s'apliquen de manera integral en el disseny del producte amb una àmplia gamma de opcions, utilitzant els teixits més innovadors i en la distribució. A més a més, posem a disposició de les escoles i les famílies una plataforma amb una intranet privada i exclusiva per a cada centre educatiu. A través d'aquesta intranet, es pot accedir a tota la informació dels productes i realitzar comandes de manera còmoda, fàcil i ràpida, i d'aquesta manera, millorem significativament l'experiència de compra.

Qui som

Som un equip dedicat al disseny, fabricació i distribució de roba escolar i esportiva. Introduim una innovadora proposta dins del sector: la roba ecosostenible per a l'escola del segle XXI.

Treballem amb la col.laboració de diversos professionals del món tèxtil, amb molts anys d'experiència en el sector. Juntament amb el nostre equip de professionals podem oferir la màxima qualitat i flexibilitat per tal de treballar una proposta personalitzada per a cada Escola.

Entorn

Les escoles han fet un gran esforç per adaptar-se al nou entorn i les noves tecnologies, tanmateix, la roba escolar ha quedat en gran part immòbil en termes de disseny, teixits i sistemes de distribució originals.

Paral·lelament, ha sorgit un debat sobre l'ús d'uniformes a causa dels desafiaments associats a vestir els estudiants cada dia. La moda es roba en constant evolució però som conscients del consum excessiu promogut per la indústria tèxtil actual. Malgrat reconèixer els avantatges de l'uniforme en termes d'estalvi i comoditat per a estudiants i pares, observem que els models existents no han evolucionat ni s'han adaptat a les necessitats de l'escola del segle XXI.

Com ho fem

Uni4me ofereix una plataforma equipada amb les millors eines tecnològiques per a la gestió eficient de la distribució de la roba escolar. Aquesta avançada tecnologia facilita el procés i també millora substancialment l'experiència de compra mitjançant diverses opcions:

1. Intranet Personalitzada:

Creem una intranet privada i exclusiva per a cada escola, i així, proporcionem accés complet a la informació relativa a la roba escolar.

2. Comandes Online Intuïtives:

Mitjançant la comanda online, les famílies poden realitzar compres de manera senzilla, ràpida i còmoda, amb només 3 clics. Aquesta eficient plataforma simplifica la selecció de les peces desitjades.

3. Opcions Flexibles de Distribució:

Oferim diverses alternatives de distribució: entrega a domicili o entrega a punts de recollida per a una major comoditat.

4. Gestió Simplificada de Suggeriments:

A través de la intranet, recollim suggeriments de les famílies, simplifiquem significativament la gestió per part de la Direcció i finalment informem sobre aquells que són més representatius.

5. Enquestes de Satisfacció i Indicadors de Qualitat:

Realitzem enquestes de satisfacció als pares per obtenir retroalimentació constant. Presentem els indicadors de qualitat a la Direcció, proporcionant una visió clara dels resultats i possibilitant millores continuades dia a dia.

Per què ho fem

A UNI4ME considerem que la roba escolar:

- És la imatge de l'escola al carrer i per tant, reforça el sentiment de pertinença al grup.
- Afavoreix el consum responsable i a més, representa un estalvi significatiu per a les famílies en comparació amb la roba convencional.
- Potencia l'autonomia del nen a l'hora de vestir-se i sobretot, fomenta la igualtat entre els estudiants.

Per això, a uni4me:

1. Dinamitzem la Relació amb Pares i Centres:

Establim una relació directa amb pares i centres, convertint-los en clients actius i fomentant la seva participació en la millora constant de la roba escolar.

2. Respectem la Diversitat Estilística de Cada Centre:

Adaptant-nos als diferents estils de cada centre, assegurant una roba escolar que es reflecteixi en la identitat pròpia de cadascun.

3. Uniformitat amb Flexibilitat:

Creiem en la uniformitat sense rigideses i en conseqüència, per aquest motiu, oferim molta flexibilitat amb diversitat de colors i combinacions.

En resum, amb aquests principis, perseguim proporcionar roba escolar de qualitat i d'aquesta manera contribuir positivament a l'entorn escolar i a la comunitat educativa en general.
instagram