Què fem
Qui som
Com ho fem
L'equip
Roba escolar i esportiva. UNI4ME neix amb l'objectiu d'INNOVAR el sector de la roba escolar. Aportem una nova idea de roba per anar a l'escola que compleixi tres criteris fonamentals: QUALITAT, ESTALVI i COMODITAT.

Aquests criteris els apliquem tant en el producte, oferint tot tipus de dissenys i amb els teixits més innovadors, com en distribució, on posem a disposició de l'escola una plataforma web 2.0. Posem a la vostra disposició una intranet privada i exclusiva per a cada escola. Des d'aquista intranet es té accés a tota la informació del producte i es pot realitzar la comanda de manera còmoda, fácil i ràpida, millorant significativament l'experiència de compra.

Sota aquests criteris, oferim la màxima FLEXIBILITAT, treballant individualment amb cada escola i adaptant-nos a les seves necessitats concretes de producte, disseny i distribució, sempre amb l'objectiu d´oferir la millor qualitat i el millor servei.
Som un equip que ens dediquem al disseny, fabricació i distribució de roba escolar i roba esportiva, oferint un nou concepte dins el sector: LA ROBA PER A L´ESCOLA DEL S.XXI

En els darrers temps les Escoles han fet un gran esforç davant la necessitat d´adaptar-se al nou entorn i a les noves tecnologies. No obstant, aquesta evolució no s´ha produït en l'àmbit de la roba escolar, i en la majoria dels casos es segueix amb els mateixos dissenys, teixits i sistema de distribució inicials.

Per altra banda, ha aflorat el debat de l'ús de l'uniforme arran de la problemàtica que ha esdevingut vestir les criatures cada dia d'escola. Estem immersos en el canviant món de la moda i som víctimes del consum excessiu que ens proposa l'actual indústria tèxtil. Tot i ser concients dels grans avantatges que podria suposar l'ús de l'uniforme en estalvi i comoditat per a nens i pares, hem detectat que els models existents no han evolucionat amb el temps i són dissenys poc flexibles i gens adaptats a l'escola del segle XXI, actual i moderna.

Treballem amb la col.laboració de diversos professionals del món tèxtil, amb molts anys d'experiència en el sector. Juntament amb el nostre equip de professionals podem oferir la màxima qualitat i flexibilitat per tal de treballar una proposta personalitzada per a cada Escola.
Uni4me posa a disposició de l'Escola una plataforma amb les millors eines tecnològiques per a la distribució de la roba escolar. Aquesta innovació tecnològica ens permet poder oferir el millor servei:
  • Es crea una intranet privada i exclusiva per a cada Escola, on es té accés a tota la informació referent a la roba escolar
  • Mitjançant la comanda on-line, es realitza la compra de manera fàcil, ràpida i còmoda, en només 3 clics, facilitant significativament el procés de selecció de les prendes i millorant l'experiència de compra. 
  • Alternativament, oferim a les Escoles altres possibilitats de distribució en funció de les seves prioritats i necessitats, com la venda directa de la roba escolar si es disposa d'un espai per a botiga on les famílies poden comprar còmodament, o bé funcionant com a punt de recollida.
  • Mitjançant la intranet, canalitzem els suggeriments de les famílies simplificant considerablement la gestió de la Direcció en aquest àmbit, i informem a l'Escola de les que són representatives.
  • Realitzem enquestes de satisfacció als pares per tal de poder millorar dia a dia. Presentem els indicadors de qualitat a Direcció per fer-los coneixedors dels resultats.

Victòria Maresma, CEO Sòcia Fundadora. Empresària. Amb una dilatada experiència en l’àmbit de la gestió empresarial, amb clients importants com: Indra, ICM, Govern D’Andorra, UAB, Agència Catalana de l’Aigua, UPC, entre d’altres. Des de l'any 2011 dirigeix l’empresa UNI4ME, amb el propòsit personal d’innovar en aquest terreny i apostar per la tecnologia amb l’objectiu de minimitzar els costos, potenciant la relació directa entre fàbrica i pares.

M. Watermeyer, noves tecnologies Sòcia Fundadora. Amb més de 25 anys d‘experiència en el món de les noves tecnologies ha treballat en importants empreses de diversos sectors com la banca, les telecomunicacions, els recursos humans, el màrketing i la indústria aeronàutica i en els darrers anys s’ha especialitzat en el desenvolupament d’eines de software per a aplicacions online. Es suma al projecte UNI4ME amb l’objectiu de poder aportar un valor afegit a l’empresa tant pel seu currículum professional com pels seus treballs de camp diaris en el món infantil.

Maria Martínez, directora creativa Amb una llarga experència en el món tèxtil com a dissenyadora, on ha treballat per diverses empreses del sector. El seu estil té com a característica fonamental, la practicitat de les prendes i la tria de teixit adequat per cada peça. Li agrada treballar el color, combinació de textures...Des de l’inici es suma al projecte UNI4ME conscient de la necessitat actual de tenir roba còmoda i pràctica per anar a l'escola, però mantenint l´estil propi de cada Institució.

Elena Escamilla, atenció client, SPV (servei post-venda) En els darrers anys ha estat la màxima responsable del departament d'atenció al client i la distribució de productes en una empresa líder del sector de la informàtica de consum, tractant a diari amb clients com Corte Inglés, Carrefour, Fnac, Mediamark, entre d'altres, i solucionant les incidències dels usuaris finals atenent la postvenda i la tramitació de garanties dels productes.

Sebas Giménez, logística Compta amb més de 16 anys d'experiència en el sector logístic, on ha treballat tant en exportació, a Miami (USA), com en els darrers anys en importació i distribució en punt de venda i e-commerce en el nostre país.