Devolucions i canvis de talla:
Disposeu de 3 mesos des de l’entrega de la vostra comanda per a retornar o canviar una peça de roba.
Haureu d’anar a la pissarra Atenció al Client, Devolucions i canvis de talla, i escollir l'opció Devolucions i canvis. S’obrirà un formulari per a omplir amb els articles per a canviar o retornar.

CANVIS DE TALLA
Si la comanda original es va entregar al punt de recollida, el canvi de talla es farà al punt de recollida. Haureu d’entregar l’article que retorneu quan recolliu el nou.
Si la comanda original va ser entregada a domicili, podreu triar si el canvi es fa al punt de recollida o a domicili. Si trieu fer-lo a domicili, recollirem els articles que retorneu, en el moment d’entregar els nous.
És important revisar el quadre de talles per triar la tallar correcte, ja que qualsevol canvi de talla implicarà un retard en l’entrega i té un cost de preparació i retorn de 3€.
Si voleu estalviar-vos els 3€ de canvi de talla, teniu l'opció de fer una devolució dels articles que no us vagin bé (mirar apartat següent de DEVOLUCIONS) i després una nova compra dels articles amb les talles correctes

DEVOLUCIONS
Si es tracta d'una devolució d’article sense canvi de talla, ens haureu de deixar el paquet al punt de recollida en cas que el vostre centre en tingui o fer-lo arribar a la següent direcció: UNI4ME C/Conquesta 60, 08912 Badalona. Quan rebem els articles que retorneu al magatzem, us farem l’abonament de l’import.
UNI4ME recull les devolucions al punt de recollida 1 cop per setmana.
En qualsevol cas, la peça ha d’estar en perfecte estat, amb l’etiquetatge original i sense signes d’haver-se utilitzat.

IMPORTANT: No acceptarem la devolució ni el canvi d’articles que hagin estat usats, manipulats, danyats o alterats de qualsevol forma. No acceptarem cap devolució ni canvi si l’article no porta l’etiquetat i embalatge original.