Avís de Privacitat
Última actualització el 20 de Juny del 2023.

UNI4ME CO, SL assegura la confidencialitat de les dades donades pels nostres clients, i garantitza que en cap cas seran donats a terceres empreses. Així mateix els clients tenen dret a l'accés, modificació o eliminació d'aquestes dades.

UNI4ME Co. S.L. és conscient de la importància que té per als seus clients l'ús que fem de la seva informació personal. Apreciem la confiança que dipositeu en nosaltres per tal que la tractem amb el degut rigor i precaució. Aquest avís detalla la política de privacitat de UNI4ME Co. S.L. Al visitar www.uni4me.net, accepteu i consentiu les pràctiques descrites en el present Avís de Privacitat.

Responsables de la informació personal
Tota la informació personal que faciliteu a través de www.uni4me.net és tractada únicament per UNI4ME Co. S.L., els responsables de les dades. Dita societat té el domicili al C/Conquesta nr. 60, 08912 Badalona (BCN).

Quines dades personals dels clients recull UNI4ME?
La informació que obtenim dels nostres clients ens ajuda a personalitzar i millorar contínuament la seva experiència de compra a UNI4ME. Utilitzem aquesta informació per gestionar comandes, per lliurar productes i oferir serveis, per fer-li arribar informació sobre comandes, productes, serveis i ofertes promocionals, per actualitzar els nostres registres i per dur a terme el manteniment del seu compte de UNI4ME.

A continuació exposem els tipus d'informació que recollim:
Informació que ens facilita: Rebem i emmagatzemem la informació que vostè introdueix a la nostra pàgina web
Informació obligatòria: Nom (pare o mare), Cognoms dels alumnes, Email, Mòbil, Carrer, Codi Postal i Ciutat.
Informació optativa: Telèfon fixe, província.

Comparteix UNI4ME la informació que recull?
La informació sobre els nostres clients és una part fonamental de la nostra empresa i no ens interessa de cap manera vendre aquesta informació a tercers. UNI4ME NO VEN LA INFORMACIÓ DELS SEUS USUARIS AMB TERCERS. Per a poder entregar les comandes hem de comunicar puntualment alguna informació a l'agència de transports Impakta. La informació que reb Impakta és el nom, adreça i telèfon mòbil dels clients que demanen entrega a domicili.

Informació sobre terceres parts anunciants i enllaços a altres llocs web
El nostre lloc web no inclou publicitat de tercers ni enllacos comercials a cap altra web.

A quina informació puc accedir?
UNI4ME us permet accedir al vostre compte i podeu canviar les vostres dades sempre que ho necessiteu. També podreu veure les comandes realitzades fins al moment.

Quines opcions tinc?
Tal i com us hem indicat anteriorment, teniu sempre té la possibilitat de no oferir informació (dades opcionals no marcades amb un *).
Podreu afegir o actualitzar certes dades personals accedint al vostre compte. Si no desitgeu que us enviem correus electrònics us preguem que ens ho indiqueu mitjancant un email a info@uni4me.net